Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Kinderen Prinses Máxima Centrum zingen samen met Claudia de Breij

08 september 2017

Claudia de Breij heeft vrijdagochtend een mini-concert gegeven voor én met de kinderen en hun ouders van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De kinderen genoten zichtbaar van deze muzikale ochtend waar samen zingen en muziek maken centraal stond en ze hun ziekte even konden vergeten. De kinderen luisterden naar de liedjes van Claudia de Breij en zongen mee met kinderliedjes die Claudia speciaal voor deze gelegenheid speelde. Na afloop van het mini-concert konden de kinderen met Claudia een praatje maken en met haar op de foto.

Claudia de Breij gaf het speciale mini-concert in aanloop naar het benefiet-concert Mag ik dan bij jou dat zij op 9 oktober a.s. geeft in TivoliVredenburg. De opbrengst van dat concert is bestemd voor een nieuw fonds dat bedoeld is om ouders/verzorgers van kinderen met kanker financieel bij te staan. Zij worden geconfronteerd met onvoorziene, hoge kosten en die zijn niet voor alle ouders/verzorgers op te brengen. De kosten bestaan bijvoorbeeld uit brandstof, parkeren, maaltijden, oppas voor de andere kinderen van het gezin, extra kleding etc.

Ontzorgen

De hiervoor in het leven geroepen stichting ‘Mag ik dan bij jou’, waarvan Claudia de Breij beschermvrouw is, gaat ouders/verzorgers die dat echt nodig hebben financieel bijstaan en ontzorgen in een toch al moeilijke tijd. Deze ouders/verzorgers hoeven zich dan geen geldzorgen te maken, doordat (een deel) van de kosten wordt vergoed. En kunnen dus al hun aandacht richten op hun zieke kind. Hiermee wordt gehoor gegeven aan een grote wens van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) die speciaal voor dit doel een sociaal (nood)fonds heeft opgericht.

Benefietconcert in TivoliVredenburg

Tickets voor het benefietconcert op 9 oktober 2017 zijn te koop via www.stichting-magikdanbijjou.nl en de site van TivoliVredenburg. Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Céline Janssen en Ernst Daniël Smid vergezellen Claudia de Breij tijdens het benefietconcert. Onder begeleiding van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ o.l.v. majoor Tijmen Botma nemen ze de concertbezoekers mee op een muzikale reis vol magische momenten van liefde, hoop en vertrouwen.

Deel deze pagina op social media