Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Tweede module Master Course Pediatric Oncology van start

03 november 2017

Op 2 en 3 november is Utrecht het toneel voor de tweede module van de Master Course Pediatric Oncology.


Theoretisch curriculum voor fellows
De Master Course Pediatric Oncology biedt een theoretisch curriculum voor fellows kinderoncologen. Dat curriculum bestaat uit vier modules van elk twee dagen: algemene aspecten, hemato-oncologie, neuro-oncologie en solide tumoren. Op 2 en 3 november komt het thema hemato-oncologie aan bod. De fellows zijn uit 15 verschillende landen naar Utrecht gekomen.


Nationale en internationale sprekers delen expertise
Nationale en internationale experts op het gebied van hemato-oncologie zijn aanwezig om de lezingen en workshops te verzorgen. De sprekers tijdens deze tweede module zijn Andishe Attarbashi, Cor van den Bos, Emile Comans, Gertjan Kaspers, Marc Bierings, Meinolf Suttorp, Raphaele van Litsenburg, Rob Pieters, Sima Jeha en Vincent van der Velden.

Grote belangstelling
“Wij kijken nu al uit naar volgende module van de Master Course!” Prof. Dr. Gertjan Kaspers geeft aan dat er voor de derde module van de Master Course Pediatric Oncology, op 22 en 23 maart 2018, nog maar een paar plaatsen vrij zijn. “Het is mooi om te merken dat het aanbod aansluit bij de wensen van de fellows.”

Over de Prinses Máxima Academy
Opleiding en onderwijs zijn in het Prinses Máxima Centrum ondergebracht in de Academy. De Prinses Máxima Centrum Academy functioneert ook als congresbureau voor nationale en internationale cursussen en congressen op het terrein van kinderoncologie.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de Prinses Máxima Academy:
M academy@prinsesmaximacentrum.nl
T 06-25710167

 

Deel deze pagina op social media