Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Wervingscampagne 'Ga je mee?' van start

06 november 2017

Samen in Utrecht topzorg verlenen aan alle kinderen met kanker! Ga je mee? Dat is het motto van onze wervingscampagne die vandaag is gestart. Kijk voor meer informatie op www.ik-ga-mee.nl

Gezocht!
Ben jij kinder(oncologie)verpleegkundige? Of apothekersassistent? Dan bieden wij jou een mooie kans in een gloednieuw en uniek Centrum in Utrecht, helemaal gespecialiseerd in kinderkanker. Ga je mee?

Ons doel
Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat is onze missie en daar gaan we iedere dag volledig voor! Met de drive en ambitie om samen met elkaar het allerbéste voor onze kinderen te doen; grensverleggend en gepassioneerd. Het Prinses Máxima Centrum verleent sinds 2014 zorg aan kinderen met bepaalde vormen van kanker. Mei 2018 betrekken wij ons gloednieuwe gebouw in Utrecht. Dan worden alle kinderen met kanker vanuit ons Centrum geholpen. Samen bouwen we aan een unieke organisatie waar alle zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Meer informatie en solliciteren
Via de website www.ik-ga-mee.nl kun je meer informatie opvragen en je aanmelden voor bijeenkomsten bij jou in de regio. En kun je direct contact met ons opnemen via een speciaal Whatsapp nummer. Direct solliciteren via de werken bij-website kan uiteraard ook. 

 

Deel deze pagina op social media