Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

AFAS Foundation schenkt ruim 1,5 miljoen euro voor ontwikkeling Outreach programma

12 februari 2018

Vrijdag 9 februari mocht Diana Monissen namens het Prinses Máxima Centrum een cheque van 1,55 miljoen euro in ontvangst nemen uit handen van Gerben Eversdijk, de voorzitter van de AFAS Foundation.

De AFAS Foundation - de goede doelen stichting van AFAS Software die projecten ondersteunt binnen gezondheidszorg, onderwijs en samenleving - wordt hiermee de founding partner van het Outreach programma van het Prinses Máxima Centrum. Om het Outreach programma mogelijk te maken, heeft het Prinses Máxima Centrum de Stichting World Child Cancer-NL opgericht.


Via het programma Outreach delen we onze kennis en kunde met collega’s in ontwikkelingslanden, met als doel de genezingskans in die landen te verhogen. Op dit moment zijn we met ons Outreach programma actief bij twinning partners in Indonesië, Malawi, Kenia en Kosovo. De komende drie jaar worden gebruikt om het programma verder te ontwikkelen, zodat we vanaf 2020 het aantal twinning partners kunnen uitbreiden. De ruim 1,5 miljoen euro van de AFAS Foundation wordt uitgesmeerd over een periode van drie jaar.

Lees meer over de Stichting World Child Cancer-NL en het Outreach programma op de eigen website.

 

Deel deze pagina op social media