Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Prinses Máxima Centrum Academy organiseert derde module Master Course Pediatric Oncology

22 maart 2018


Op 22 en 23 maart 2018 vindt de derde module plaats van de Master Course Pediatric Oncology, met het thema ‘Solid tumors’.


Theoretisch curriculum voor fellows
De Master Course biedt een theoretisch curriculum voor fellows kinderoncologen. Dat curriculum bestaat uit vier modules, van elk twee dagen (algemene aspecten, hemato-oncologie, solide tumoren en neuro-oncologie). Vandaag en morgen, 22 en 23 maart, komen meer dan 30 fellows uit 18 verschillende landen naar Utrecht.

Nationale en internationale sprekers delen expertise
Nationale en internationale experts van dit onderwerp zijn aanwezig om de lezingen en workshops te verzorgen. De sprekers tijdens deze derde module zijn Stefan Bielack, Hans Clevers, Raquel Davila Fajardo, Angelika Eggert, Andrea Ferrari, Doug Hawkins, Heribert Jurgens, Ronald de Krijger, Hans Merks, Kathy Pritchard-Jones, Marc Wijnen en Jozsef Zsiros.

Tijdens het avondprogramma maken de fellows en gastdocenten nader kennis met elkaar en wordt een bezoek gebracht aan Kasteel Haarzuilens.

Grote belangstelling
Prof. Dr. Gertjan Kaspers : “Het is heel mooi om te zien dat de fellows het gehele traject willen volgen! Zij hebben in 2017 de eerste en tweede module gevolgd en we zien hen nu weer terug bij de derde module.”

Over de Prinses Máxima Centrum Academy
Opleiding en onderwijs zijn in het Prinses Máxima Centrum ondergebracht in de Academy. De Prinses Máxima Centrum Academy functioneert ook als congresbureau voor nationale en internationale cursussen en congressen op het terrein van kinderoncologie.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de Prinses Máxima Academy:
M academy@prinsesmaximacentrum.nl
T 06-25710167

Deel deze pagina op social media