Menu
De zes chef-koks, die allemaal een of meerdere Michelinsterren hebben verdiend, maakten uitzonderlijke gerechten die de meeste kinderen nog niet eerder hadden geproefd. Het voorgerecht was een soep van meloen, het hoofgerecht bestond uit kipfilet met eigen jus, wilde spinaziebolletjes, champignons en chips. En de afsluiting was een dessert gemaakt door de patissier van het Koningshuis. De hofpatissier maakte samen met de kinderen een fantastisch toetje van chocola.
Handtekening
De kinderen genoten en reageerden enthousiast tijdens en na de lunch: ‘Ik vond alles lekker behalve de spinazie, en met champignons, dat ga ik toch niet eten?!’. ‘Wauw, wat ziet het er hier mooi uit’. ‘Kok, mag ik een handtekening?'. De moeder van Emma zei na afloop: 'Mijn meiden hebben echt genoten van deze middag’. Het gezin was speciaal voor het proeven van de sterrenlunch naar het Máxima gekomen.
Meet en Greet
Alle kinderen in de kliniek kregen deze dag ook een sterrenmenu op hun kamer. En er was zelfs een Meet & Greet bij, de koks gingen naar de kamers toe. Heel veel dank aan de chefkoks voor deze bijzondere middag: Alain Caron, Jaques Pourcel, Patrick Jeffroy, Jean Batiste Natali, René van Empelen en Jeroen Goossens.