Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Beleggen met het gezóndste rendement

Inschrijving voor deze obligatie is op 15 december 2015 gesloten en niet meer mogelijk.

Nog steeds overlijdt in Nederland één op de vier kinderen met kanker aan de ziekte. Dat kán en moet beter. U kunt daarbij helpen door te beleggen in onze obligaties. Obligaties met een maatschappelijk en financieel rendement. Met uw investering draagt u bij aan een uniek innovatief zorg- en researchcentrum voor kinderoncologie en kunnen wij straks meer kinderen genezen. Beleggen met het gezóndste rendement; inschrijven kan tot dinsdag 15 december, 15.00 uur.

De financieringslasten zo laag mogelijk houden is onderdeel van de ambities van het Prinses Máxima Centrum. Daarom is gekozen voor de uitgifte van obligaties. Samen met de Rabobank zijn meerdere vormen van obligaties ontwikkeld die aantrekkelijk zijn voor zowel de betrokken particulier die belegt, als voor het Prinses Máxima Centrum dat het geld leent. Het door de AFM goedgekeurde prospectus en meer informatie over de obligaties zijn hieronder beschikbaar. U dient uw beleggingsbeslissing uitsluitend te baseren op het prospectus en de daarin opgenomen risicofactoren en voorwaarden.

Meer over deze obligaties, doelstellingen, voordelen en risico’s kunt u lezen in onze brochure

Luister ook naar de radiospot over de obligaties.

Vraag en antwoord

Op de website en in de documenten op deze pagina vind u veel informatie.De meest voor de hand liggende vragen met bijbehorende antwoorden hebben we voor u op een rij gezet. De antwoorden zijn bedoeld als verduidelijking. U dient uw beleggingsbeslissing uitsluitend te baseren op het prospectus en de daarin opgenomen risicofactoren en voorwaarden.

Documenten

Bij de uitgifte van obligaties hoort een groot aantal (verplicht) te publiceren documenten. U vindt ze hieronder en door er op te klikken opent u ze als PDF document:

Tijdens de inschrijvingsperiode en na uitgifte van de obligaties publiceren we op deze website aanvullende documenten en/of berichten met betrekking tot de obligaties, de inschrijvingsperiode en/of de voortgang rond het Prinses Máxima Centrum.

Meer informatie?

Wilt  u meer informatie over deze beleggingsvorm neemt u dan contact op met uw beleggingsadviseur van uw bank of vermogensbeheerder. 

Op sites van verschillende banken is ook informatie te vinden over deze obligaties

Rabobank

ING

ABN-AMRO

Van Lanschot

Theodoor Gilissen

Deel deze pagina op social media