Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Disclaimer

Rechten

Hoewel aan alle pagina's van de website van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie de grootst mogelijke zorg is besteed kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website. Wel stelt het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie het op prijs indien zulke onjuistheden aan haar worden gemeld. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden?

Links naar derden

Links naar derden vallen buiten de controle van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, die daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Linken naar de Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie website
Linken naar pagina's van de Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie website is toegestaan, mits de goede naam van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en/of steun van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.

Deel deze pagina op social media